Jos etsitte mökkiä meren rannalta voimme tarjota teille tunnelmallisia saaristomökkejä. Voit valita mökin joka on omalla saarella tai viettää lomaa sukulaisten tai ystävien kanssa Furuskärin saarella  jossa on kolme mökkiä.

Meillä on vuokrattavana viisi hirsimökkiä joista kaksi sijaitsevat omilla saarilla, rantasaunoilla varustetut Äspören ja Långören. Kolme mökkiä sijaitsee Furuskärin saarella yhteisellä rantasaunalla. 

Kaikkiin mökkeihin kuuluu soutuvene ja laituri. Uuni/hella, jääkaappi ja lämmitin toimivat kaikissa mökeissä kaasulla. Valopetroolilamppu sekä tuli avotakassa tuovat sisälle tunnelmallista valoa ja lämpöä. Mökkien varustukseen kuuluvat astiastot sekä tyynyt ja täkit. Mukaan tulee ottaa omat lakanat ja pyyhkeet. Kaikilla saarilla on porakaivo.

45m2 hirsimökki omalla saarella kuudelle hengelle. Luonnonkaunis sijainti josta kauniit merinäköalat etelään.

45m2 hirsimökki omalla saarella kuudelle hengelle. Lapsiystävällinen saari laakeine kallioineen ja matala laguuni hyvällä uima/hiekkarannalla.

 

35m2 hirsimökit viidelle hengelle. Mökit ovat sijoitettuna saareen niin että jokaisella on oma rauhallinen pihapiiri. Jokaisella mökillä on oma luonteensa.

Furuskär 1: Korkean kallion päällä, hieno näköala.

Furuskär 2: Lapsiystävällinen, laakeat kalliot.

Furuskär 3: Kaunis näköala etelään

Yhteisellä saunalla on lapsiystävällinen hiekkaranta.

A – hinta : 10.6 – 19.8
B – hinta : ennen 10.6 tai 19.8 jälkeen

 

Äspören och Långören

A – hinta : 850 € / vk

B – hinta : 760 € / vk

Viikonloppu : 340 € ( lisä päivä 100 € )

Juhannusviikko,  17.6 – 25.6 : 970 €

Juhannuksen jälkeinen viikko, 25.6 – 1.7 : 730 €

 

Furuskär

A – hinta : 760 € / vk

B – hinta : 655 € / vk

Viikonloppu : 305 € ( lisä päivä 90 € )

Juhannusviikko, 17.6 - 25.6 :  868 €

Juhannuksen jälkeinen viikko, 25.6 – 1.7 : 652 €

Mökit ovat vuokrattavissa huhtikuun alusta marraskuun loppuun . Kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin minimi vuokra-aika on viikko, muina aikoina sopimuksen mukaan. Kesällä vaihtopäivä on lauantai. Venekuljetus Kirjaisista, (n. 15min) jossa on autopaikoitus, kuuluu vuokrahintaan.

Elintarvikkeita voi tilata kaupasta kaksi kertaa viikossa. Ne tuodaan yhteysaluksella Stenskäriin. Puhelimia ja muuta elektroniikkaa voi ladata Stenskärissä.