Suojainen Stenskärin lahti tarjoaa veneilijöille luonnonkauniin satamapaikan. Aidossa saaristoympäristössä on kaksi vierasvenelaituria. Yksi on asumattomalla Birsskärin saarella jossa on n. 24 venepaikkaa poijukiinnityksellä sekä maasähkö. Saaressa on PidäSaaristoSiistinä Ry:n jätepiste ja WC. Laiturissa on kaksi soutuvenettä jotka ovat lahden ylittämiseksi Stenskäriin. Birsskärin rannasta löytyy myös keväällä 2020 valmistunut grillimaja.

Toinen vierasvenelaituri on Stenskärin rannassa jossa on n. 15 venepaikkaa peräpoijuilla. Laiturin omistaa Östergård:in Rainer Ehrman : puh. 0400535132.

Lahdella on  myös mahdollisuus kiinnittyä kahteen punaiseen poijuun. Poijumaksu maksetaan rantapuotiin. Satavuotiaassa venevajassa toimii kesäpuoti. Sieltä on mahdollista ostaa todellista lähiruokaa; lähivesien kalaa ja vihanneksia Stenskärin pelloilta. Pyrkimyksemme on säilyttää Stenskärin kodikas ja rauhallinen kyläilmapiiri. Lukuisat vieraamme ovat selvästi arvostaneet tätä tulemalla uudestaan vuosi vuoden jälkeen.

Sauna

Vuonna 2020 keväällä valmistui Stenskärin kylkeen, Tistronörenille, uusi vuokrasauna. Saunan paikan valinnalla oli suuri merkitys sille että saatiin mahdollisimman rauhallinen sijainti mutta meille kuitenkin läheisellä huoltoetäisyydellä. Ensimmäisen vuoden kokemusten perusteella voimme todeta että onnistuimme päämäärässämme melko hyvin. Sauna tulee varata Stenskärissä tai Birsskärissä paikanpäällä.

 

Hinnasto

Birsskärin vieraslaituri :  23 € / yö  ( sisältää sähkön )

 

Tistronören sauna :  25 € / h + 4,5 € / henkilö, minimihinta 34 €

                                        ( enintään 6 henkilöä / h )

Perhesauna :  38 € / h  ( 2 aikuista + enintään 3 lasta )

 

Tervetuloa

Agneta ja Jarmo